OPŠTI USLOVI:

PWL Fashion Vam pruža uslugu online kupovine putem koje ste u mogućnosti da kupujete proizvode dostupne u PWL Fashion prodavnicama iz udobnosti Vašeg doma preko Vašeg računara. Štaviše, pružamo Vam i mogućnost da u sekciji „SNIŽENJA“ dođete do Vaših omiljenih proizvoda po sniženim cenama i na taj način uštedite.

Na ovoj stranici se možete upoznati sa osnovnim uslovima korišćenja sajta pwlfashion.com i materijala objavljenog na njemu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontakrirajte nas koristeći informacije na „KONTAKT“ stranici.

 

USLOVI KUPOVINE I ISPORUKE

Porudžba putem sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU”. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a dodatno ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da artikle koji su ponuđeni na sajtu imamo u svim veličinama, ali zbog dinamičnosti tržišta i broja maloprodajnih objekata u Srbiji postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu u traženoj veličini. Ova napomena se prvenstveno odnosi na modele koji su duže vreme u prodaji.

Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti e-mailom i ponuditi Vam alternativu. Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe. Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće gotovinski prilikom preuzimanja, tj. pouzećem.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 radnih dana od dana potvrđenja porudžbine.

Pre dostave porudžbine kurirska služba će vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave. Nakon neuspešne prve dostava pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatra se da ste odustali od porudžbine i da ste Ugovor o kupovini raskinuli.

Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 7 dana od dana preuzimanja robe. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite proizvod za drugi proizvod ili da Vam novac bude vraćen.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženi račun, potpisani nalog za ispravku i popunjeni reklamacioni list koji Vam je takođe dostavljen prilikom isporuke robe.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi proizvod mi ćemo snositi troškove dostave novog artikla.